8-річна українка довела до сліз суддів шоу «Іспанія шукає таланти»

Під час кастингу дівчинку супроводжувала мама
фото з відкритих джерел

Злата Хоменко пройшла у півфінал проекту

Восьмирічна Злата Хоменко з України взяла участь в шоу «Іспанія шукає таланти». Дівчина підкорила членів журі виступом та довела до сліз увесь зал щемливо розповідаючи про війну. Відео опубліковано на YouTube-каналі телепрограми. Під час кастингу дівчинку супроводжувала мама та тренер з танців Хосе Антоніо Чек. Він розповів, що Злата є українською біженкою.

Маленька українка виконала версію балету «Гаяне». Оцінювали Злату шоумен Рісто Мехіде, співачка Едурне, актриса Паула Ечеваррія та комік Дані Мартінес. Перед виступом дівчинка з тремтінням у голосі вимовила: «Я танцюватиму для всіх українських дітей. Я присвячую свій танець Україні».

Після завершення танцю Злата звернулася до членів журі з проханням підтримати Україну. Учасниця кастингу зі сльозами на очах розповіла про те, як чекає на своє повернення на батьківщину. Також маленька балерина наголосила, що завжди мріяла потрапити на сцену такого шоу.

«Дякую всім за підтримку. Сподіваюся, війна в Україні скоро закінчиться, і я повернуся. Я дуже сподіваюся, що ви допоможете Україні. Тому що це дуже важливо для мене. Я сумую за всіма своїми друзями, які там залишилися. І, сподіваюся, що ми з ними скоро зустрінемося», – сказала дівчинка.

Один із членів журі – співачка Едурне не змогла стримати сліз і розплакалася, після чого натиснула на «золоту кнопку». Згідно з правилами проекту, українка автоматично проходить у півфінал проекту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: