Знаменита Барбра Стрейзанд отримала приголомшливий подарунок із України

Акторка має українське коріння
фото з відкритих джерел

Акторка каже, що вишиванку. яку їй презентували, має візерунки Тернопільської області – звідки її бабусі та діди

Голлівудська знаменитість Барбра Стрейзанд, яка підтримує Україну в боротьбі з російською агресією, отримала від нас подарунок, який нагадав їй про українських родичів.

«Отримала гарну вишиванку від United24. На цій вишиванці можна побачити візерунки Тернопільської області – звідки мої бабусі та діди по батьковій лінії в Україні. Можна виграти те саме, зробивши пожертву на реконструкцію школи в Бузовій. Допоможемо українським дітям повернутися до школи», – написала акторка на своїй сторінці у Фейсбук.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Барбра Стрейзанд пожертвувала $240 тис. на українську медицину. Про це заявили представники платформи United24. Чек із великою сумою передали на саміті під час святкування річниці United24. Представники платформи подякували за внесок у перемогу, і зазначили, що зірка підтримує Україну ще з серпня 2022 року.

Тоді Барбра стала амбасадором організації в напрямку Медична допомога. Артистка зауважила, що війна стосується і її сім’ї, адже дідусь і бабуся Стрейзанд переїхали до США з України. Співачка відчуває сильний зв’язок із нашим народом.

Читайте також: Свобода у міні-спідниці. Світові зірки згадують Тіну Тернер та викладають рідкісні фото

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: