ЗМІ озвучили ім'я головного претендента на роль Джеймса Бонда

32-річний актор прославився завдяки «Месникам: Ере Альтрона»
фото з відкритих джерел

Ходили чутки, що новим агентом 007 буде жінка

Джеймса Бонда, одного із найпопулярніших персонажів у світі, грали різні британські актори, включаючи Шона Коннері, Роджера Мура, Пірса Броснана та Деніела Крейга, який виконував цю роль із 2006 по 2021 рік. В наступній частині легендарним шпигуном британської розвідки стане інший артист.

Спочатку ходили чутки, що новим агентом 007 буде жінка. Потім з'ясувалося, що продюсер проекту Барбара Брокколі розглядає на цю роль кандидатури Ідріса Ельби, Тома Харді і Джеймса Нортона. Втім, як виявилось, пошуки заміни Крейга не закінчувалися. Про це повідомляє видання The Sun. За словами джерела, список претендентів значно розширився, після чого вибір ліг на Аарона Тейлора-Джонсона.

Зазначимо, що 32-річний актор прославився завдяки «Месникам: Ере Альтрона». Крім цього кінокритики досить високо оцінили останню роботу знаменитості. У фільмі Девіда Літча «Швидше за кулю» 2022 року, головну роль у якому зіграв Бред Пітт, молодик відійшов від звичного амплуа і був вкрай переконливий.

Також нещодавно преса повідомила, що Аарон продовжить співпрацювати з вищезгаданим режисером, приєднавшись до Райана Гослінга та Емілі Блант у повнометражній екранізації серіалу «Каскадери». Сюжет розповість історію невдахи дублера голлівудських знаменитостей, який підробляє мисливцем за головами, щоб зводити кінці з кінцями.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: