Зірка «Відчайдушних домогосподарок» Єва Лонгорія погодилася, що вона «важка мама»

Акторка з сином
фото з відкритих джерел

Єва Лонгорія народила первістка в 43 роки

Акторка Єва Лонгорія стала гостею ток-шоу «Хто розмовляє з Крісом Воллесом?». В інтерв'ю вона розповіла про свій підхід до виховання сина, якого народила в 43, та зізналася, що є суворою матір'ю.

Зірка «Відчайдушних домогосподарок» виховує чотирирічного сина Сантьяго від свого чоловіка, підприємця Хосе Антоніо Бастона. За словами актриси, дисципліна у її родині має величезне значення. «Я дуже сувора, але водночас люблю і готова підтримати. Якщо настав час спати, то треба спати. Якщо сказала, що не можна з'їсти цукерку, отже, не можна. Якщо дозволила одну, то одну і крапка. Після того, як поїсть, він повинен віднести посуд у раковину», – каже Єва.

Вона підкреслила, що нею насамперед рухає кохання, але не стала заперечувати, що її можна назвати «важкою мамою».

Актриса додала, що її життя кардинально змінилося після того, як Сантьяго з'явився на світ, оскільки раніше все життя Єви оберталося навколо неї самої, а тепер центром її всесвіту стала дитина. Однак багато в чому це зробило життя простіше, тому що, ухвалюючи будь-які рішення, Єва в першу чергу думає про родину: «Стало набагато легше відмовлятися від багатьох речей».

Читайте також: Супермодель Ешлі Грем вразила одкровенням: заради неї чоловік наважився на стерилізацію

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: