Зірка серіалу «Венздей» відповів на звинувачення у зґвалтуванні

Персі Гайнс Вайт запевнив, що чутки в мережах неправдиві
фото з відкритих джерел

Скандал вплинув на кар'єру та репутацію зірки

21-річний канадський актор Персі Гайнс Вайт, який зіграв Ксав'є Торпа в популярному серіалі «Венздей», потрапив у скандал, адже хлопця звинуватили у зґвалтуванні та домаганнях. Ці перипетії вплинули на карʼєру та репутацію зірки. Правда, юнак ніяк не коментував чутки, але 7 червня все ж вирішив відповісти.
 
Він заявив, що не знає, хто організував травлю, заперечив причетність до висунутих звинувачень та попросив не погрожувати його родині та друзям. Свої думки від оприлюднив на сторінці в Instagram.

Зірка серіалу «Венздей» відповів на звинувачення у зґвалтуванні фото 1

«На початку цього року хтось, кого я ніколи не зустрічав, розпочав кампанію дезінформації проти мене. Через це моя сім'я зазнала цькування, а моїх друзів погрожували вбити. Мою подругу Джейн помилково зобразили жертвою, а її спроби розставити всі крапки над «і» були проігноровані. Вона дала мені дозвіл включити її в цей пост», – розповів актор.

Персі Гайнс Вайт запевнив, що чутки в мережах неправдиві. Вайт обурився, що його «зображують фанатиком або злочинно недбалим до безпеки людей».

«Такі безпідставні, шкідливі твердження можуть породити недовіру до жертв. Дуже прикро усвідомлювати, що ця дезінформація засмутила людей. Я дуже вдячний всім, хто підтримав мене і допоміг поділитися фактами. Переслідування моєї сім'ї, друзів і колег повинні припинитися», – резюмував актор.

Нагадаємо, що у вівторок, 6 червня, принц Гаррі виступив у Лондонському верховному суді на слуханнях його позову проти британських таблоїдів з видавництва Mirror Group Newspapers.

Додамо, що співак Павло Зібров повторив вірусний танець із хітового серіалу «Венздей» від Netflix. Виконавець розмістив відео танцю у своєму акаунті в TikTok.

Нагадаємо, що в Лос-Анджелесі на церемонії вручення нагород «Золотий глобус» відбувся відеовиступ президента України Володимира Зеленського.

Читайте також: Скандал з принцом Гаррі: британська поліція розшукує його двійника

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: