Жерар Піке вперше прокоментував публічні образи від Шакіри, з якою розлучився

Колишні кохані мають двох дітей
фото з відкритих джерел

36-річний Піке та 46-річна Шакіра жили разом понад десять років

Футболіст Жерар Піке вперше прокоментував публічні розбірки зі своєю колишньою коханою Шакірою. Пара розлучилася минулого літа на тлі зради Піке, який після цього пішов до коханки.

В ефірі іспанської радіостанції RAC1 футболіста запитали, чи він слухав нові пісні Шакіри. В одній із них вона заспівала про його зраду, а також невтішно відгукнулася про його нову кохану, 23-річну студентку Клару Чіа. Шакіра заспівала, що Піке «поміняв Ferrari на Renault Twingo, а Rolex – на Casio», порівнюючи себе з люксовими брендами, а Клару Чіа – з  недорогими.

Спочатку Піке не хотів відповідати на це питання, проте пізніше все ж таки відповів, сказавши, що перш за все думає про те, як ця ситуація позначиться на їх з Шакірою дітях. У Піке та Шакіри два спільні сини: Саша та Мілан.

«Ми повинні захищати наших дітей. Кожен вирішує сам за себе, – сказав він. – Я не хочу говорити більше. Я просто хочу, щоб з моїми дітьми все було гаразд. У мене завжди були близькі стосунки із синами. Ніщо не робить мене. щасливіше, ніж те, що вони щасливі».

Раніше «Главком» писав, що Шакіра дала перше інтерв'ю про скандальне розлучення з футболістом Піке. Виконавиця зізналася, що колись вона «купилася на історію про те, що жінці потрібен чоловік, щоб бути повноцінною». Через це вона завжди мріяла завести сім'ю, де у дітей були б батько та мати, які живуть разом. Не всі мрії здійснюються, але життя знаходить спосіб компенсувати це», – зазначила Шакіра.

Нагадаємо, 36-річний Піке та 46-річна Шакіра жили разом понад десять років, у них двоє синів. Але влітку 2022 року стало відомо, що пара розлучається через зради Піке.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: