Жанна Бадоєва замінить Галкіна на головному каналі Росії

колаж: glavcom.ua

Жанна Бадоєва вестиме шоу на російському телебаченні, де діти показують таланти

Українська ведуча Жанна Бадоєва замінить Максима Галкіна на «Першому каналі». Вона вестиме шоу «Краще за всіх». Про це повідомляють російські ЗМІ.

Жанна Бадоєва стала відомою завдяки шоу «Орел і решка», а тепер вестиме шоу на російському телебаченні, де діти показують таланти.

Варто зазначити, що Бадоєва народилася в Литві, проте в ранньому віці разом з сім'єю переїхала в Україну. У Києві жінка будувала свою кар'єру і знімалася в «Орел і решка», яке принесло їй славу і гроші.

Згодом Бадоєва поїхала у РФ, де живе останні кілька років. Про повномасштабне вторгнення Росії в Україну вона мовчить. При цьому продовжує знімати там шоу, наприклад «Життя інших».

Нагадаємо, що 7 січня 2023 року Жанну Бадоєва було внесено до списку санкцій України осіб «які публічно закликають до агресивної війни, виправдовують і визнають законною збройну агресію РФ проти України, тимчасову окупацію території України». 

Раніше «Главком» писав, що Бадоєва потрапила під приціл російських пропагандистів. З Держдуми на Перший канал прийшов лист з вимогою звільнити телеведучу, яка там працює. «Не розуміємо, чому на наше телебачення повернулася українка Жанна Бадоєва. Таким особам точно тут не місце, треба негайно зняти її з ефіру», – написала Останіна.

До слова, чоловік Бадоєвої Василь Мельничин – родом зі Львова, але він також працює на «Перший канал». 

Читайте також: Відомий українець несподівано заступився за телеведучу Жанну Бадоєву, яка працює на Росію

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: