Жахливі подробиці смерті Моїсеєва: похоронне бюро випередило медиків

Борису Моїсеєву було 68 років
фото з відкритих джерел

Директор музиканта каже, що знайшов його мертвим на підлозі

Про смерть російського артиста Бориса Моїсеєва повідомив його директор та товариш Сергій Горох, який знайшов бездиханне тіло артиста в московській квартирі.

Горох каже, що, як завжди, прийшов провідати товариша та колегу, який у минулому переніс два інсульти. Зайшовши до квартири, але побачив Бориса на підлозі. Горох, за його словами, відразу викликав швидку, але лікарі, що приїхали, лише констатували смерть музиканта.

Тим часом, старший брат музиканта пожалівся журналістам, що йому повідомив про смерть близького родича знайомий журналіст, а ось сам Сергій Горох так і не спромігся особисто зателефонувати Марку Толкачу. При цьому про те, що сталося, той дізнався задовго до офіційного оголошення.

Раніше брат Моїсеєва вже неодноразово звинувачував директора у бажанні присвоїти спадщину артиста. Крім того, за словами вбитого горем чоловіка, представник співака просто ізолював Мойсеєва від родини.

Ще однією шокуючою обставиною можна назвати й порядок приїзду додому до покійного представників спеціалізованих служб: якимось дивним чином представники похоронного бюро випередили медиків.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: