Земфіра розвіяла чутки про французьке громадянство

Земфіра продовжує підтримувати агресивну політику Росії
фото з відкритих джерел

Артистка дуже обурилася, що в Росії її вважають «іноагентом»

Російська рок-співачка Земфіра, яка взимку була визнана «іноземним агентом», спростувала чутки про те, що стала громадянкою Франції. «Хороша росіянка» запевнила, що фінансує війну, сплачуючи податки в казну країни-агресорки.

На своїй сторінці в Instagram артистка написала, що вже тривалий час в Росії не живе.

Плітки про громадянство Франції Земфіра назвала «пропагандистським мракобіссям» і дуже обурилася, що в Росії її вважають «іноагентом».

«Я – громадянка Російської Федерації, і жодних інших громадянств я не маю і не матиму. Я вимагаю Мін'юст у суді довести іноземне фінансування мене, якого в мене ніколи в житті не було. Я плачу податки у Російській Федерації, хоча не живу там уже рік. Я люблю мою країну, але ненавиджу державу», – запевнила співачка.

Земфіра розвіяла чутки про французьке громадянство фото 1

Зрозуміло, що дії країни-агресорки, яка вбиває українців, викликають повагу у Земфіри, яка тримається за так званих російських «патріотів».

У коментарях підписники вказали артистці на те, що вона своїми руками фінансує війну та попросили припинити платити податки в РФ, але вона відповіла шанувальникам своєї творчості багатослівним мовчанням.

Нагадаємо, що «хорошою росіянкою» Земфіру почали вважати після її антивоєнних закликів на концертах та переїзду за кордон. Фанати сподівалися, що зірка обірвала звʼязки з Росією.

Раніше «Главком» писав про те, що Земфіра взяла на концерті прапор України та винесла його геть.

Читайте також: Навчимо батьківщину любити. Держдума вимагає забрати все майно у Земфіри через нову пісню

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: