Заріцька з гурту Kazka заявила, що тільки від Зеленського залежить, чи приберуть вони Z з назви

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Солістка гурту назвала умову, за якої музиканти змінять назву колективу

Солістка гурту Kazka Олександра Заріцька в ефірі програми ЖВЛ відповіла на запитання від щанувальників в соцмережі, зокрема відреагувала на критику через літеру Z в назві музичного колективу.

За словами співачки музиканти поки не збираються змінювати назву групи Kazka, але можуть це зробити за однієї умови. 

«Це назва нашого гурту. Ми не можемо змінити її. У Володимира Зеленського також така літера Z. Ми ухвалили для себе рішення: коли Володимир замінить в Instagram, тоді ми також замінимо», – каже Олександра Заріцька.

Раніше «Главком» писав, що знаменитого мандрівника Гріллса запідозрили в спробі отруїти Зеленського. Телеведучий та письменник Беар Гріллс, найбільш відомий за програмою «Вижити за будь-яку ціну», в кінці минулого року знімав в Україні документальний фільм про Зеленського.

Ведучий розповів у шоу Good Morning Britain на британському телеканалі історію, яка сталася з ним під час зустрічі з президентом. Про цей випадок написало видання The Telegraph. Беар Гріллс хотів пригостити Зеленського шоколадом, але службі безпеки це не сподобалося. На думку Гріллса, вони побоювалися, що він «може отруїти Зеленського».

Читайте також: Ірина Федишин зізналася, що тіло її загиблого в Соледарі брата не можуть забрати більше місяця

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: