Заради Єлизавети журнал Time використав прийом, який не застосовував багато років (фото)

Королева Єлизавета
фото з відкритих джерел

Вчора пішла з життя королева Єлизавета ІІ

Співробітники американського журналу Time опублікували в мережі обкладинку вересневого номера, який тільки надійде у продаж. На ній – фотографія покійної королеви Єлизавети II. «Нова пам'ятна обкладинка Time: Королева Єлизавета II, 1926-2022», – йдеться у Твіттері видання.

Знімок було зроблено 1968 року Сесілом Бітоном – головним світським фотографом ХХ століття. Саме він став автором більшості ранніх портретів королеви. Знімок королеви на пам'ятній обкладинці обрамлений не червоною, а срібною рамкою. Востаннє журнал використав її у 2008 році для обкладинки із зображенням Барака Обами. Тоді його було обрано президентом США.

Журнал Time неодноразово розміщував знімки королеви Єлизавети ІІ на обкладинці. Перша обкладинка з королевою була представлена ​​у квітні 1929 року. Тоді вона ще була принцесою Лілібет. На знімку майбутній правительці Великої Британії 3 роки. З того часу обкладинки з фотографіями королеви з'являлися щонайменше 10 разів.

Королева Єлизавета II померла 8 вересня у шотландському замку Балморал. Їй було 96 років. Цього року вона відзначила 70-річчя свого правління. Через деякий час після появи повідомлень про смерть королеви Букінгемський палац оголосив, що королем Великобританії стає 73-річний принц Чарльз, старший син Єлизавети II, який вже зробив першу заяву.

Тим часом, стало відомо, що в Україні несподівано закривається журнал «Playboy».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: