Запроданка Лоліта, яка брехала про «бандерівців в Києві», заявила, що військовозобов'язана

Мілявська: Війна – це не привід припиняти веселитися
фото з відкритих джерел

Ура-патріотка Лоліта Мілявська вважає, що мобілізація – це не привід відміняти веселощі

Колишня киянка та російська співачка Лоліта Мілявська пробила чергове дно. Артистка, яка публічно підтримує війну в Україні, заявила, що не збирається відміняти свої концерти, як роблять деякі її колеги. Ура-патріотка вважає, що мобілізація вояків проти її Батьківшини, це не привід припиняти веселитися.

«Я не скасовую жодного концерту, якщо на те не буде державної волі, – оголосила Мілявська. – Тому що вважаю роботу свою і своїх колег схожа на роботу психотерапевта. Те, що я спостерігаю, це безумство, божевілля у вигляді паніки. Саме паніка найгірший порадник у будь-які часи. Паніка руйнує психіку».

«Тому в цьому випадку, вибачте, я вважаю себе військовозобов'язаною. І я зобов'язана виконувати ту роботу, яку не роблять психотерапевти, – пояснила співачка. – Кожен концерт дає бажання жити, мабуть, упродовж чотирьох-п'яти днів. А це вже дуже багато. Це важливо для ухвалення рішень. Я та людина, яка завжди думає про майбутнє. І я впевнена, що вона в нас буде. Ненавиджу паніку».

Нагадаємо, раніше Мілявська заявила російській пресі, що Києві побили її матір за те, що та говорила російською мовою. «Бандерівець чи націоналіст, як хочете, вдарив маму ззаду по голові, вона впала на бордюр, у неї стався струс мозку, а потім мікроінсульт», – видала співачка.

Ура-патріотка додала, що ця історія трапилася шість років тому, і мама просила не розповідати про це. На відео Лоліти відреагувала екс-киянка Наташа Корольова, яка від початку війни в Україні також відкрито підтримує російську агресію. «Все правильно, Лоліта», – написала Корольова.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: