Вікторія Бекхем вразила особливим подарунком для єдиної дочки в день народження

Бекхеми з трьома синами та донькою
фото з відкритих джерел

Дівчинка у «дорослій» сукні з голими плечима зворушила маму

Співачка та модельєр Вікторія Бекхем підготувала особливий подарунок для своєї дочки Харпер в день народження. Мама з дівчинкою влаштували ефектну фотосесію.

48-річна дружина знаменитого футболіста та 11-річна донька Девіда Бекхема перебувають у Майамі. Родина приїхала на курорт кілька днів тому, щоб відвідати весілля колишнього чоловіка Джнніфер Лопес Марка Ентоні та моделі Наді Феррейра. Девіду Бекхему доручили особливу місію – бути шафером на церемонії. Вікторія Бекхем відповідала за створення вбрання для подружок нареченої.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Вікторія та Харпер надихнулися святковою атмосферою та влаштували домашнє дефіле. Бекхем подарувала дівчинці елегантне вбрання свого бренду. Харпер приміряла сукню з відкритими плечима з принтом «тай-дай» у синіх тонах. Дівчинка доповнила його білими кедами. Образ дуже сподобався зірковій мамі. «Моя муза номер один. Мамі подобалося створювати цю сукню для тебе. Ти виглядаєш неймовірно!» – написала в Інстаграм Вікторія.

Колишня солістка гурту Spice Girls зробила спільний кадр із Харпер перед дзеркалом. Бекхем-старша постала у пудровій сукні з рюшами. Вікторія поєднувала вбрання з бежевими туфлями на шпильці.

Читайте також: Зеленський розповів, як часто бачить своїх дітей та про що розмовляє з 10-річним сином

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: