Віктор Павлик показав рідкісне фото з єдиною донькою та онуком

У Павлика є дорослі син і дочка та маленький син
фото з відкритих джерел

 

Павлик бачився з донькою ще до початку повномасштабної війни

Співак Віктор Павлик зустрівся зі своєю єдиною донькою та онуком, яких останній раз бачив аж у січні. На своїй сторінці в Інстаграм музикант поділитися декількома знімками з рідними людьми.

На одному з фото виконавець обіймає перед камерою помітно подорослішого онука, а на іншому знімку сфотографований – з єдиною донькою Христиною. «Провідав доцю та онука», – підписав знімок співак.

Теперішня дружина Павлика – блогер Катерина Репяхова – з маленьким сином знову переїхала до Ізраїлю, де живе рідна сестра Каті. З початком війни Репяхова з дитиною і мамою вже жили в цій країні, але через деякий час повернулися до Києва. За словами Репяхової, вона мешкає в одному районі з родиною співачки Алли Пугачової і навіть зустрічала виконавицю у магазині.

В комментарях до посту Павлика його шанувальники пишуть, що донька дуже схожа на тата, а хтось звернув увагу, що Христина старша за Катерину Реп'яхову – дружину Віктора Павлика. Співак навіть не став заперечувати, а навпаки додав, що Катя молодша за його доньку на сім років.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: