Відомий репер R. Kelly отримав ще 20 років ув'язнення

фото з відкритих джерел

Раніше автора хіта I Believe I Can Fly засудили до тридцяти років

Американського репера R. Kelly визнали винним та засудили до 20 років ув'язнення. Артист уже відбуває 30-річний термін: у 2021 році федеральний суд Нью-Йорка засудив його за рекет та торгівлю людьми.

Як пише CNN, окружний суддя вирішив, що 19 років з 20-річного нового терміну R. Kelly відсидить одночасно з попереднім, і ще один рік після його закінчення. Отже, репер проведе у в'язниці 31 рік.

Нагадаємо, що судові процеси з R. Kelly розпочалися кілька років тому. Виконавець у стилі R&B та автор хіта 1996 року I Believe I Can Fly, перебуває під вартою з липня 2019 року. Музиканта звинуватили у сексуальному насильстві, дитячій порнографії, викраденні людей, вимаганні, сексуальній експлуатації неповнолітніх та торгівлі людьми. Тоді Келлі засудили до тридцяти років ув'язнення.

Пізніше гучну заяву зробила 37-річна жертва R. Kelly, яка до цього спростовувала сексуальний зв'язок із виконавцем. На засіданні суду жінка назвала себе Джейн та заявила, що є хрещеницею артиста. За словами Джейн, вона познайомилася з Келлі, коли їй було лише 12 років на концерті в євангельській церкві. На той момент музикант мав романтичні стосунки з тіткою дівчинки, яка й попросила тодішнього коханця стати хрещеним для племінниці.

Як повідомила жінка, через деякий час після хрестин Келлі почав вести з нею розмови на інтимні теми, а потім взагалі став залишатися з дівчинкою на ніч. Джейн зізналася, що з 14 років хрещений регулярно змушував дівчину пити алкоголь та розбещував її. Окрім того, свої злочини Келлі документував. 

Читайте також: Дженніфер Лопес привітала з днем народження своїх «кокосиків» зворушливим відео

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: