Відома російська журналістка вступилася за Галкіна, якого визнали «іноагентом»: Г#внюки

Максим Галкін
фото з відкритих джерел

Російський гуморист, який підтримав Україну, потрапив в оновлений список мін'юсту РФ

Міністерство юстиції РФ внесло артиста Максима Галкіна до списку фізичних осіб, які виконують функцію «іноземного агента». Стверджується, що Галкін веде політичну діяльність та отримує допомогу від іноземного джерела України.

Зазначимо, після того, як РФ вторглася на територію України в лютому Максим Галкін неодноразово висловлювався про те, що саме за наказом Кремля бомблять мирні українські міста. Тим часом на початку вересня прессекретар президента Росії Пєсков сказав, що Галкін робив «дуже погані заяви» і що «йому явно з нами не по дорозі». Тепер у російському «списку фізичних осіб, які виконують функції іноземного агента», значиться 23 персони.

Відома російська журналістка Ксенія Ларіна написала на своїй сторінці в ФБ: «Ну добре я: Максим Галкін для мене просто талановитий артист та гарний хлопець. Але як же його численні колеги по цеху, партнери з ефіру, теленачальники та продюсери, яким він роками робив рейтинги та касу, шанувальники та фанати, друзі, нарешті?! Ні-ні, не треба на площу і не треба бунтувати. Але знайти кілька добрих слів на адресу людини, з якою ви довгі роки співпрацювали, ділили славу, сміялися загальним жартам і випивали на спільних банкетах – що ж так язики в дупах застрягли? Тьху просто. Максим цінний ще й тим, що ось так просто розчехлив погану боягузливу сутність цієї братії, яка живе за принципом «тільки не в мене». Говнюки».

В комментарях їй пишуть: «Невже колеги тебе ще дивують? Що ми ще не бачили? Хіба у «колег» не прийнято найталановитішого та найулюбленішого «друга» при першій нагоді колективно розтоптати? Не вдастся. Ані Максим, ані Алла Борисівна від цього менш порядними не стануть», «Галкін завжди був розумною людиною, що рідкість у нашому суспільному просторі», «Вкотре переконуюсь у чудовому смаку АБП»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: