Відома американська акторка назвала Зеленського «героєм нашого часу» (відео)

фото з відкритих джерел

Енн Гетевей висловила свою підтримку Україні

Американська акторка Енн Гетевей висловила своє захоплення президентом України Володимиром Зеленським після його промови на 73-му Берлінському кінофестивалі. Відповідне відео з пресконференції оприблиднило Associated Press.

Зірка Голівуду в своєму зверненні назвала українського лідера «героєм нашого часу» та наголосила на тому, що більшість людей у світі прагнуть миру.

«Я просто хочу висловити свою подяку кінофестивалю за те, що включили у програму героя нашого часу та за те, що дали можливість посилити послання України, яке є загальним прагненням миру. І я хотіла би сказати, що є дуже багато тих, хто прагне миру в цій складній ситуації», – наголосила Енн Гетевей.

Нагадаємо, що 16 лютого президент України Володимир Зеленський взяв участь у відкритті 73-го Берлінського кінофестивалю. «Синьо-жовті кольори символу «Берлінале», знаменитого ведмедя, цьогоріч – це справді зворушливо. І потужно. Ми разом доводимо, що й ведмідь буває правильним», – заявив Володимир Зеленський. Він подякував всім кіномитцям, які не залишилися байдужими й підтримують Україну силою своїх робіт і свого впливу. 

Читайте також: Фільм української режисерки про Київ потрапив до програми Берлінале

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: