В машину співака Melovin в'їхав автобус

Момент аварії
Фото: Інстаграм співака

Виконавець потрапив у ДТП

Співак Melovin потрапив в ДТП. Про це він повідомив на своїй сторінці в соцмережі. За словами артиста, у машину, в якій він перебував, в'їхав автобус.

Виконавець потрапив в аварію, коли їхав на таксі по іграшки для ялинки й подарунки.  Melovin повідомив, що у нього після ДТП біль в голові і в коліні. Ось як він прокоментував інцидент: «З другим народженням мене. Всім брют за мій рахунок! І такі поїздки на таксі бувають. Бусик врізався в нас біля Епіцентру, їхав купувати подарунки та іграшки на ялинку. Болить голова, болить коліно, водієві міцного здоров'я, буває всяке, добре, що живі... Куплю іграшки вже в Одесі».

Раніше «Главком» писав, що співак Melovin на своєму концерті у Києві переспівав пісню російської співачки Алли Пугачової «Живи спокойно, страна!». Запис свого виступу, котрий адресований російським окупантам, виконавець виклав на своїй сторінці в соцмережі.

«Дякую нашим Збройним Силам України за змогу продовжувати робити свою справу! На своєму музичному та культурному фронті ми зробимо все, аби ви й надалі отримували необхідне задля перемоги! Тому, ми передали кошти на безпілотник для 1-ї окремої бригади імені Івана Богуна. Слава Україні!», – написав Меловін, представляючи ролик.

У відео пісні артист співає, звертаючись до росіян: «Гори спокійно, русня! «Спецоперація» така». Судячи з реакції залу, кавер пісні прийшовся глядачам до смаку.

Читайте також: Притула оголосив про завершення кар'єри телеведучого

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: