В американських коміксах з'явиться супергерой-українець

DC Comics є одним із найбільших американських видавців коміксів
фото з відкритих джерел

Серед відомих персонажів компанії DC Comics – Супермен, Бетмен, Чудо-жінка, Аквамен, Шазам та ін.

Американська компанія DC Comics презентує нового персонажа: у ювілейній серії коміксів видання з'явиться супергерой-українець Павло «Ядро» Ступка. Про це повідомляє Bleeding Cool.

Видання отримало підтверджуючий витік інформації про те, що Ядро справді буде частиною команди. Павло Ступка – це український «живий ядерний генератор, з потужністю польоту і, хоча йому п’ятдесят два, він виглядає на шістнадцять. Атомне покоління справді позбавляє цих зморшок».

DC Comics видають продукцію, що характеризується наявністю великої кількості широко відомих персонажів, у тому числі Супермен, Бетмен, Чудо-жінка, Зелений Ліхтар, Флеш, Аквамен, Шазам, Кіборг, Марсіанський Мисливець, Зелена Стріла, Людина-яструб, Чорний Адам, Супергерл, Жінка-кішка, та ін. Вигаданому всесвіту DC також є команди, такі, як Ліга Справедливості, Юні Титани, Охоронці, Загін самогубців, а серед найвідоміших лиходіїв DC  – Джокер, Харлі Квін, Отруйний Плющ.

DC Comics займає близько 31,50% ринку коміксів в Америці, в той час, як його давній і найголовніший суперник – Marvel Comics – близько 45%. Третє місце займає Image Comics – 5%.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: