Народився на Оксани. У співачки Білозір з’явився перший онук

Артистка зі внучками
фото з відкритих джерел

Легендарна виконавиця втретє стала бабусею

«Оксана Білозір втретє стала бабусею. Вчора народився онук Матвій, – йдеться в повідомленні агенції «Територія А». – Співачка написала: «Всім дякую за привітання! Сьогодні для мене та моєї родини дуже важливий та щасливий день!»

Народна артистка Білозір має двох синів. Андрій народився в шлюбі з народним артистом України, співаком і композитором Ігорем Білозіром. Чоловік помер в лікарні після того, як його побили у львівському кафе 8 травня 2000 року. Від другого чоловіка – також музиканта – Романа Недзельського у виконавиці син Ярослав.

Співачка Оксана Білозір – бабуся зі стажем. Вже має двох онучок від старшого сина, тепер його дружина Лариса народила сина. На своїй сторінці в соцмережі Лариса виклала фото малечі та допис: «У нас велика радість та щастя! Ще один українець з’явився на цей Божий світ, маленький син Великої країни! Назвали Матвієм, що означає людина Бога, дарований Богом. Народився на Оксани та Миколая, бабусі Оксані та діду Миколі в радість. Цікаво, що Ліза народилася на день народження Президента, а Матвій на день народження Першої Леді! Всім іменинникам тільки одне побажання на всіх! Жити в мирній та процвітаючій Україні!».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Лариса Білозір (@larisabilozir)

Дружина старшого сина Оксани Білозір – Лариса Білозір, народна депутатка 9-го скликання.

Читайте також: Гучний скандал на Євробаченні. Від Чехії їде росіянка

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: