У Казахстані скасовано тур російських гумористів через виступ на окупованій Донеччині

У Казахстані скасували тур російської команди Клубу веселих та кмітливих «Камизяки»
фото: Ділова Столиця

8 вересня «Камизяки» виступили з концертом біля меморіалу Саур-Могила в окупованій Росією частині Донецької області

У Казахстані скасували тур російської команди КВК (Клубу веселих та кмітливих) «Камизяки», учасники якої виступили на окупованій Росією території Донецької області України. Один концерт коміків мав відбутися в Алмати, ще два – в Астані. Про це йдеться на сторінці організаторів.

«Зважаючи на резонансний негативний зворотний зв’язок громадськості на гучні публічні дії артистів колективу «Камизяки» команда організаторів вирішила скасувати повністю тур по Казахстану сольних концертів команди», – написала у своїй сторінці в інстаграмі організатор туру Ольга Лі.

8 вересня «Камизяки» виступили з концертом біля меморіалу Саур-Могила в окупованій Росією частині Донецької області. На відео, знятому проросійським каналом «Оплот ТВ», учасники команди – етнічний казах Азамат Мусагалієв та його колега Денис Дорохов – висловилися на підтримку російських військових. Після цього у Казахстані запустили петицію за скасування концертів команди КВК «Камизяки».

У Казахстані скасували виступи російських гумористів
У Казахстані скасували виступи російських гумористів
фото: скріншот

І Дорохов, і Мусагалієв ще до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну були внесені до української бази «Миротворець». Мусагалієв потрапив туди після виступу на концерті на окупованій частині Донбасу, а Дорохов – після відвідин анексованого Криму.

Нагадаємо, російський гуморист Володимир Винокур отримав державну нагороду з рук диктатора Путіна та вирішив його похвалити, проте смішно осоромився.

До слова, раніше російський стендап-комік Руслан Бєлий висловився проти війни в Україні на одному зі своїх концертів в Казахстані.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: