Tvorchi тріумфально з'явилися у другому півфіналі конкурсу Євробачення

Наші представники показали свій номер у другому півфіналі конкурсу

Наші представники на конкурсі Євробачення, гурт Tvorchi у другому фіналі представив свою постановку на сцені, аби глядачі могли детальніше ознайомитися з учасниками перед фіналом. Цього року Україна одразу потрапила до фіналу музичної першості як переможець минулорічного конкурсу. Традиційно у фіналі опинилися учасники країн-засновниць: Великої Британії, Франції, Німеччини, Італії та Іспанії.

Нагадаємо, пісня Tvorchi на Євробаченні Heart of Steel була написана навесні 2022 року, коли відбувалася блокада захисників на «Азовсталі» у Маріуполі. Ці тяжкі події не залишили байдужими учасників гурту. Невипадково провідна метафора у тексті пісні – «сталеве серце». Композиція виконується англійською мовою із фрагментами українською. 

Раніше «Главком» писав, що Tvorchi показали костюми, в яких виступлять у фіналі Євробачення. Образи для музикантів розробляв дизайнер Іван Фролов, із яким вони давно співпрацюють. Думки українців традиційно розділилися. Одним дуже сподобалися і сам номер, і костюми: «Впевнена, шоу вийде максимально крутим і потужним!», «Сподіваюсь робота камер не підведе! І ви вкладетесь в цей виступ на всі 100% , а бажано більше! Очікую на нереальну енергетику», «Як сильно хочеться вашої перемоги – безмежно круті». Інші фанати залишилися незадоволеними: «Я дивлюсь всі можливі відео в тіктоці Євробачення та інтерв‘ю з вами, чому так мало акцентна на те, що в нас війна? Ще й з номера противогази забрали, тобто акцент з ядерної війни переноситься на щось інше? Як так можна? Ви маєте скрізь кричати про війну! Якесь поки суцільне розчарування, голосувала за вас, а зараз вже шкодувати починаю», «Перша репетиція не сподобалась букмекерам. Почали падати», «Без протигазів? Чому?».

Читайте також: На Євробаченні в Ліверпулі захопливо пролунав легендарний «Щедрик» Леонтовича

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: