Цибульська розповіла, як її цькували в Києві через українську мову

Співачка родом з маленького міста на Рівненщині
фото з відкритих джерел

Ольга Цибульська на свою адресу чула, що вона україномовна вискочка з села

Співачка Ольга Цибульська в інтерв'ю телеведучій Аліні Доротюк для її ютуб-каналу зізналася, що переїхавши з маленького міста на Рівненщині до Києва, сильно натерпілася. Артистка розмовляла виключно українською і за це її цькували. Артистка розповіла про це на своїй сторінці в Інстаграм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Оля Цибульська (@cybulskaya)

На свою адресу Оля Цибульська чула: «Українською ніхто не розмовляє. Ти хочеш потрапити на телебачення? Хочеш, щоб тебе ратували на радіо? Так пиши модні російськомовні пісні. Це шоу-бізнес, а ти із села, з провінції, ти ж говориш українською мовою, ти нічого не розумієш».

«Столиця була російськомовною. На мене дивилися по-особливому. Я навіть у навчальному закладі, в естрадно-цирковому коледжі, була чимось незвичайним. «Ой, а ця дівчинка україномовна, вона там так щебече». А я думала: Що тут такого? Нині всі наймають викладачів за гроші, намагаються бути у тренді, модними. А тоді мені неодноразово закидали, що я провінційна вискочка», – згадує співачка.

Оля Цибульська додає, що не лише продюсери та викладачі зневажливо ставилися до української мови, її колеги – теж не відставали від моди на все російське: «Я пам'ятаю багатьох великих та зіркових колег, які сиділи у партері на премії M1 Music Awards і не знімали мене на відео в сторіс, тому що мій партнер говорив російською, а я українською. Мене це зачіпало. Я не розуміла, що таке відбувається».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: