Три легенди в Каннах. Ді Капріо, Скорсезе та Де Ніро зірвали нечувані овації на кінофестивалі

фото з відкритих джерел

Режисер Мартін Скорсезе привіз на кінофестиваль свій новий фільм

Мартін Скорсезе, Роберт Де Ніро та Леонардо Ді Капріо – три легенди кіно приїхали до Канн. На кінофестивалі відбулася прем'єра нового кримінального трилера Скорсезе «Вбивці квіткового місяця».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Vanity Fair (@vanityfair)

Дія нової картини Скорсезе розгортається в 1920-х роках в Оклахомі та зображує серію жорстоких злочинів.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Vanity Fair (@vanityfair)

Фільм «Вбивці квіткового місяця» розповідає історію корінного народу Осаги. Членів їхнього племені систематично вбивали після того, як на їхній землі були виявлені великі запаси нафти. Після того, як вбивства тривалий час залишалися нерозслідуваними, ФБР нарешті зайнялося цією справою. Фільм заснований на реальній історії та нехудожній книзі журналіста Девіда Гранна. Головні ролі в картині зіграли Роберт Де Ніро та Леонардо Ді Капріо.

Нагадаємо, Скорсезе отримав «Золоту пальмову гілку» у Каннах у 1976 році за культовий фільм «Таксист» із Де Ніро у головній ролі. Цього року «Вбивці квіткового місяця» демонструються поза конкурсом. Після закінчення показу фільму зал глядачів вибухнув оваціями, які не замовкали дев'ять хвилин. Артисти емоційно сприйняли таку реакцію на фільм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Just Jared (@justjared)

Роберт Де Ніро відвідав офіційний захід з Тіффані Чен, матір'ю його новонародженої сьомої дитини. Раніше «Главком» писав, що голлівудський актор, який став татом в 79 років, поділився з журналістами подробицями про свою донечку, яка з'явилася на світ навесні 2023 року. Про те, що у актора народилася дочка, стало відомо тільки зараз.

Читайте також: Дружину нардепа від «Слуги народу» захейтили в мережі через отримання ордена

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: