Тяжкохворий Брюс Вілліс з'явиться у кіно: актор продав права на свій образ

Брюс Вілліс: Для мене це чудова нагода повернутися в минуле
фото з відкритих джерел

Брюс Вілліс став першою голлівудською зіркою, що продав права на свій цифровий образ

Актор Брюс Вілліс, який раніше оголосив про завершення кар'єри через афазію, може знову з'явитись у кіно – він продав права на свій образ технологічної компанії Deepcake. Про це повідомляє видання The Telegraph.

Так, за допомогою технології дипфейка цифровий образ актора можна буде використовувати для фільмів та рекламних роликів. Брюс Вілліс став першою голлівудською зіркою, що продав права на свій цифровий образ. При цьому технологія вже була використана у спін-офах «Зоряних війн».

Рішення актор ухвалив після того, як його цифровий двійник з'явився в одному з рекламних роликів – Вілліс зазначив, що йому «дуже сподобалася точність, з якою був виконаний його персонаж».

«Для мене це чудова нагода повернутися в минуле. Я міг працювати і брати участь у зйомках, навіть коли був на іншому континенті», – цитує видання повідомлення актора.

Нагадаємо, кілька місяців тому родина Брюса Вілліса оголосила, що 67-річний актор більше не зніматиметься в кіно через проблеми зі здоров'ям. У артиста діагностували афазію, яка призвела до погіршення пам'яті та проблем із порушенням мови. «Усім чудовим прихильникам Брюса ми всією сім'єю хотіли повідомити, що наш улюблений Брюс має деякі проблеми зі здоров'ям. Нещодавно йому поставили діагноз афазію, яка впливає на його когнітивні здібності. Внаслідок цього і з великою увагою Брюс відмовляється від кар'єри, яка так багато для нього означала», – повідомила родина актора на сторінці у соцмережі.

Після оголошення діагнозу Вілліса підтримали близькі його дружина Емма Хемінг, від якої у актора дві дочки, а також колишня дружина Демі Мур. Після розлучення Брюс Вілліс та Демі Мур зберегли дружні стосунки, у них є три дочки: Румер, Скаут та Таллула.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: