Телеведучий та зірковий блогер здійснив камінгаут: стався прикрий інцидент

фото з відкритих джерел

У відео блогер також згадав співаків Melovin та Володимира Борисенка

Зірковий блогер, член журі музичної премії YUNA та ведучий розважальних шоу Ваня Рассел здійснив камінгаут. Артист розповів, що є представником ЛГБТ-спільноти.

Як зізнався Ваня Рассел, поштовхом до відвертого зізнання його підштовхнув прикрий інцидент, що стався з воїном ЗСУ Павлом Лагойдою, який є відкритим ЛГБТ-представником. Павлу та його матері погрожували невідомі підпалити будинок через його орієнтацію.

«Я ще раз хочу нагадати, що ми живемо у вільній країні, в країні, яка йде на багато кроків вперед. Кожен із нас має право на свободу, на кохання та на щасливе майбутнє. Ми незламні, ми вільні, ми сміливі. І зараз я також хочу проявити свою сміливість та підтримати людей, які просто хочуть бути щасливими, підтримати українських військових, які відкрито заявляють про свою орієнтацію та не бояться осуду інших. Заявляю, що я також є представником ЛГБТ-спільноти», – сказав Ваня Рассел.

У відео зірковий блогер також згадав співаків Melovin та Володимира Борисенка, які також висловлювали підтримку ЛГБТ-військовим.

Раніше «Главком» писав, що продюсер «Танців з зірками» та «Голосу країни» Володимир Завадюк теж зробив камінгаут.

Читайте також: Нацистський марш. Українка знайшла в кліпі росіянина купу відсилок до фашизму

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: