Телеведучий Анатоліч про закулісні розмови в шоу-бізнесі: Хто більше зібрав, кому дали ордени

Анатоліч: Я не заробляю. Мені так само важко, як і вам
Фото: Інстаграм телеведучого

Анатолій Анатоліч впевнений, що нині артисти відчули, що популярність – це велика відповідальність

Телеведучий та відомий блогер Анатолій Анатоліч розповів на своїй сторінці в Інстаграм, що нині майже нічого не заробляє, однак не жаліється, бо «популярність – це не тільки плюшки».

«Зараз весь шоу-бізнес об'єднаний для спільної перемоги. І це не геройство, – пише Анатоліч. – Це єдиний спосіб нам всім вижити. Перемогти. Бо програш в цій війні означатиме зникнення нашої країни, яку ми любимо, в якій заробляємо(точніше заробляли), в якій працюємо і мріємо жити. Зрозуміло, після нашої спільної перемоги будуть розмови про те, хто більше зібрав, хто більше купив і хто більше концертів дав. Кому дали орден, а кому ні. Але то таке. Буде й буде. Я з цього приводу не пась, та й ордена в мене немає».

«Але зараз так. Ти виступаєш, робиш відео для ютюб, для інста, ведеш аукціони, висвітлюєш, підтримуєш, допомагаєш, тощо. А як може бути інакше? Зірки багато отримували від своєї популярності. Бенефіти, гонорари, дорогі авто, відпочинок по всьому світу, перельоти бізнесом, безкоштовні ресторани і кросівки. А тепер всі лідери думок відчули, що популярність, це не тільки плюшки, а й величезна відповідальність. І це ти відчуваєш, коли заходиш в магазин в місті Ізюм, і бачиш погляди людей, які щасливі, що ти з ними. Що ти не десь сховався. Бути зі своїми людьми. Показувати що все буде добре. Разом плакати і разом радіти перемогам. Так і живемо», – продовжив телеведучий.

«І ще одне. Не скажу за всіх, скажу за себе. Але знаю, що ситуація у багатьох схожа. Я не заробляю, – зізнався Анатоліч. – Мені так само важко, як і вам, хто тут зі мною в інстаграм, наприклад. Я багато працюю, небагато заробляю, хоча міг би пробувати заробляли за кордоном. Але я продовжую робити те, що зараз роблю. І знаю чому зараз так. І приймаю це. Зароблю потім. Просто хочу, щоб ви це розуміли. Слава Україні. Слава ЗСУ».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: