Сумний Бен Аффлек на врученні премії з Дженніфер Лопес став мемом

Актору пишуть: Бен, моргни, якщо ти в порядку
фото з відкритих джерел

Голлівудский актор Бен Аффлек прийшов на вчорашню церемонію вречення премій «Греммі» підтримати свою дружину Дженніфер Лопес. Однак більшу частину вечора Аффлек виглядав неймовірно сумним.

Після того, як знімки зі заходу потрапили до мережі, Бен одразу став героєм мемів. Його вираз обличчя кардинально відрізнявся від підкреслено радісної Лопес, яка направо та наліво дарувала посмішки.

«Бен Аффлек виглядає так, ніби він перебуває на прийомі у дантиста», «Бен, моргни, якщо ти в порядку», «Чому Бен завжди виглядає так, ніби він за 10 секунд від того, щоб заплакати під час такого нудного заходу» , «Бен Аффлек хотів би бути будь-де, ніж у першому ряду на «Греммі-2023»», – пишуть у мережі користцувачі.

Фанати актора навіть згадали рекламу для Dunkin' Donuts, де Аффлек виглядав щасливішим. «Може, він просто мріє про пончики?» – посміюються шанувальники. Нагадаємо, нещодавно голлівудського актора Бена Аффлека сфотографували під час зйомки реклами кав'ярні Dunkin' Donuts – саме з пончиками тут папараці найчастіше ловлять актора. У відео, яке потрапило до мережі, він спілкується з відвідувачами як касир, продає пончики, а також фліртує з дружиною Дженніфер Лопес.

У мережі зазначили, що під час обслуговування клієнтів кав'ярні Бен Аффлек виглядав щасливим: раніше шанувальники зауважували, що на фотографіях папараці актор завжди похмурий. Реклама вдалася: тепер про Dunkin' Donuts пишуть усі ЗМІ. Бен брав участь у цьому тільки через любов до пончиків чи отримав зоряний гонорар – інформація недоступна.

Читайте також: Співачку Мадонну не впізнали на «Греммі»: що сталося

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: