Стівен Кінг звернувся до росіян з бурхливим посланням

фото з відкритих джерел

«Король жахів» вчергове наголосив, що Путіну давно настав час звільнити світ від себе

Легендарний американський літератор Стівен Кінг, який активно підтримує Україну у війні проти РФ, знову присвятив пост Україні у твітері. Він звернувся до росіян, назвавши війну, яка кремлівська влада розгорнула проти України, безглуздою. Письменник вкотре наголосив, що Путіну давно настав час піти у відставку.

«Заради Бога, Росія, зупинимо цю безглузду війну в Україні. Припиніть бомбити беззбройних мирних жителів. Путін повинен піти у відставку», – написав Стівен Кінг.

Раніше літератор від імені всього світу закликав Путіна забратися з України. Про це він написав на своїй сторінці у Twitter. «Світ – Росії: Забирайся з України. Це не твоя країна», – написав він. Також письменник, не підбираючи слів, підтримав дії ЗСУ на Сході та Півдні України. Про це він написав у своєму твітері. «Українці сьогодні надирають дупу. Слава Україні!» – йдеться у дописі.

Нагадаємо, в листопаді минулого року в соцмережах Верховної Ради з'явилося повідомлення, що Стівен Кінг, який активно підтримує Україну у війні проти РФ, їде до Києва. Пізніше цю новину спростували, а повідомлення видалили з соцмереж.

Тим часом, повіривши офіційним джерелам інформації, на вокзалі перед поїздом зібралися шанувальники Кінга. Проте письменника серед пасажирів поїзда із Варшави до Києва не виявилося. Українці вирішили записати відеозвернення, у якому запросили «короля жахів» до України.

«Укрзалізниця» звернулася до Кінга у твітері і наголосила, що залізниця «до його послуг». «ЗМІ в Україні (помилково) повідомили, що Стівен Кінг прибув до Києва, і, чесно кажучи, наш поїзд ще ніколи не почував себе таким спустошеним. Пане Кінг, залізниця до ваших послуг!» – йдеться у публікації.

Читайте також: Прах друга, миші, хаос. Епатажна діва Джулія Фокс показала свою квартиру у Нью-Йорку

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: