Стало відомо, скільки платить на дочку щомісяця Том Круз, який не бачився з нею 10 років

Сурі Круз з мамою
фото з відкритих джерел

Актор не має права радити щось дочці, тому що «він не бере участі в її житті» згідно договору про розлучення

Єдина біологічна дочка голлівудської зірки Тома Круза, Сурі Круз, якій незабаром виповниться 17 років, зібралася до коледжу, де вивчатиме моду. Daily Mail пише, що актор не має права радити щось дочці, тому що «він не бере участі в її житті» згідно договору, який заключив з акторкою Кеті Холмс після розлучення. Однак актор оплатить навчання доньки, як передбачає той самий договір.

Сурі Круз, яка колись була найпопулярнішою дитиною у світі і на чиї фото полювали папараці, після розлучення зіркових батьків веде не надто публічний спосіб життя.

Дівчина не зустрічалася зі своїм батьком вже протягом десяти років після того, як він розлучився з її мамою Кеті через те, що жінка відмовилася приєднатися до Церкви саєнтології. Джерело, близьке до 44-річної Кеті, повідомило DailyMail, що Сурі «надіслала кілька заявок» і «схиляється до» вивчення моди в Нью-Йорку – вибір, яким мама Кеті дуже задоволена. Акторка хоче, щоб дівчинка залишалася поряд з нею. «Вона дуже пишається нею, але також дуже опікується», – каже співрозмовник видання.

Відповідно до документів про розлучення, Том погодився платити Кеті 400 тисяч доларів на місяць, поки Сурі не виповниться 18 років, поділився інсайдер. У документах також зазначено, що Том погодився оплатити всі витрати Сурі, включно з «медичними, стоматологічними, страховими, освітніми, коледжними та іншими позанавчальними витратами». «Том завжди виконував свої обов'язки, коли справа доходить до фінансових зобов'язань перед Кеті та Сурі», – повідомило джерело DailyMail.

Читайте також: Леся Нікітюк звернулася до хейтерів: Ці какулі кидайте друзям та родичам, а мені не треба

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: