Стало відомо про грандіозний обман Анджеліни Джолі

Анджеліна Джолі
фото з відкритих джерел

 

Джолі злила папараці місце таємних зустрічей з Піттом, щоб зруйнувати шлюб з Еністон

Як відомо, службовий роман Анджеліни Джолі та Бреда Пітта розпочався у 2005 році на зйомках фільму «Містер і місіс Сміт». На той час актор ще був одружений з Дженніфер Еністон. Цей шлюб тривав п'ять років і розпався для багатьох зовсім несподівано. Але тільки не для самої Джолі.

Засновник журналу Rolling Stones Янн Веннер у своїх мемуарах розкрив малоприємну правду про те, як багато років тому Анджеліна Джолі виборола місце дружини Бреда Пітта. За словами музичного критика, актор зовсім не збирався йти від дружини. Інтрижку з партнеркою по картині «Містер і місіс Сміт» він вважав несерйозною.

Однак Джолі задовольнятися місцем коханки не збиралася. У пресі вже ходили чутки про їхній таємний роман, але жодних доказів не було. Тоді акторка нібито пішла на хитрість. Вона надіслала папараці адресу, де вони з Бредом мали гуляти. У листі стояла позначка «зробити все непомітно». Пітт про цей план і не здогадувався.

А за кілька днів у ЗМІ з'явилися знімки, на яких знаменитості разом гуляють берегом і поводяться як двоє закоханих. Незабаром відбулося розлучення, а через кілька місяців Анджеліна оголосила про те, що чекає від Бреда дитину.

Раніше колишній охоронець актриси Марк Бехар в інтерв'ю виданню Us Weekly згадував, що Джолі на зйомках регулярно передавала через нього любовні записки для Пітта. Ще один інсайдер розповів про інший хитрий прийом Джолі. За його словами, вона спеціально повністю оголилася під час еротичної сцени в «Містері та місіс Сміт», хоча мала зніматися в білизні тілесного кольору: «У результаті вона відмовилася від білизни і застрибнула в ліжко до Пітта повністю оголеною! Цей момент ми запам'ятали на все життя».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: