Стало відомо, куди подівся син співачки Таїсії Повалій та що він думає про війну

Денис Повалій недалеко відкотився від зіркової мами
фото з відкритих джерел

Денис Повалій на початку повномасштабного вторгнення був у Москві

39-річний Денис Повалій – син співачки Таїсії, яка після відкритої агресії диктатора підтримала позицію Кремля і заявила, що «Путін позбавляє світ від нацизму». Він не схвалював поведінку своєї матері, але останнім часом його позиція помінялася.

Повалій поїхала до Росії за кілька днів до повномасштабного вторгнення. Після 24 лютого 2022 року артистка додому вирішила не повертатися, а продовжила виступати в країні-терористці. На концерті до «Дня перемоги» жінка заспівала «Пісню про рушник» українською, її син відразу відреагував, заявивши, що не несе відповідальності за дії матері.

«Не треба про маму сюди, гаразд? Це зовсім окрема її історія, і я не маю до неї відношення», – написав Денис в Instagram, отримавши хвилю обурення від українців.

Стало відомо, куди подівся син співачки Таїсії Повалій та що він думає про війну фото 1

Сам Денис на початку повномасштабного вторгнення був у Москві, а в ніч із 23 на 24 лютого виступав перед пропагандистами. «Повалій каже, що може і не вийшов би на сцену того вечора, але він мав виступати з авторською піснею, яку йому ну дуже хотілося заспівати», – висловився Слава Дьомін.

Незабаром син Повалій вирушив до Іспанії, де зараз облюбував собі дачу батьків, Денис називає себе «українським біженцем в Іспанії». Нинішня позиція артиста –  пряме підтвердження, що він пішов стежками своєї матері, яка зрадила Україну.

«Денис стверджує, що російське вторгнення було «штучно спровоковане через розподіл українців за мовним принципом на «своїх» та «чужих», а також через Майдан і зрив георгіївської стрічки». До речі, війну Денис називає «спеціальною військовою операцією», – уточнив Дьомін у своєму проєкті «Слава ПРО».

Стало відомо, куди подівся син співачки Таїсії Повалій та що він думає про війну фото 2

Дьомін також згадав допис Дениса, в якому звучала цинічна думка: «потрібен мир, друзі, а не смерть ворогам».

Додамо, що нещодавно співачка Таїсія Повалій, яка підтримує дії кремлівського режиму, видала порцію своїх думок, які розгнівали українців.

Нагадаємо, що колишній прем'єр-міністр назвав Таїсію Повалій «потворою». Також Ірина Білик винесла остаточний вирок Повалій, Ліхуті та Ані Лорак.

Читайте також: Повалій розповідає росіянам казки та жаліється на зіпсоване обличчя

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: