Стало відомо, кому дістанеться розкішна московська нерухомість Пугачової на $100 млн.

Пугачова розділила майно між дочкою та внуками
фото з відкритих джерел

Журнал Forbes запевняє, що статки співачки становлять приблизно 100 мільйонів доларів

Журналісти російського видання КП дізналися, кому залишиться майно Пугачової, яка емігрувала з родиною в Ізраїль.

«Замок вона залишила на свого водія Ігоря Польшикова, який працює у неї понад 30 років», – розповіли журналістам в оточенні зірки. Декілька років тому саме Польшиков взяв на виховання прийомного сина Алли Борисівни Женю Пугачова. Женя – онук покійного брата співачки Євгена Пугачова. Після його смерті Пугачова фінансово допомагала його синові Владу Пугачову. Але потім Влад і його тодішня дружина Вікторія загрузли в пияцтві та наркоманії, дитина виявилася без нагляду. Артистка оформила над маленьким Женею опікунство, а племінника відправила на лікування до Ізраїлю. До Дружини по-батьківському прикипів водій Пугачової Ігор Польшиков і взяв його до своєї родини. Хлопчик називає водія Алли татом, із кровними батьками не спілкується. Польшиков разом із своїм вихованцем Женею часто проводив час у замку Пугачовій. Він проводжав Аллу у Внуково, коли артистка відлетіла з дітьми з країни.

За замком у підмосковному селі Грязь окрім Ігоря доглядатимуть ще двох охоронців. До речі, особняк за документами належить не Аллі Борисівні, а її чоловікові Максиму Галкіну. Замок гуморист не хоче продавати. Він йому коштував 10 мільйонів доларів, до того ж в особняку залишилася велика колекція антикваріату.

Журнал Forbes запевняє, що статки співачки становлять приблизно 100 мільйонів доларів. Насамперед це нерухомість. Проте, як удалося дізнатися ЗМІ, Алла Пугачова вже провела оцінку своїх активів із юристами. Заповіт ще не написано, але частково Пугачова вже розподілила свою нерухомість між дочкою та онуками. По-перше, легендарна квартира на Тверській, де артистка жила в золоті роки своєї кар'єри. Житло теж напхане антикваріатом. Це старовинні картини, які співачці купував ще покійний чоловік – режисер Олександр Стефанович. І розкішний камін, прикрашений німецьким різьбленням XVIII століття. За даними Росреєстру, Пугачова ще 2014 року відмовилася від власності на квартиру, переписавши її на доньку Христину Орбакайте.

Втім, дочка зірки не живе на Тверській, вони із чоловіком Михайлом Земцовим переїхали до елітних апартаментів у районі метро «Білоруська». Квартиру на Тверській вони планували здавати іноземцям, зробили там ремонт, але орендарі не виявили інтересу до цього об'єкту, поки квартира порожня.

Плюс Алла Борисівна має житло в елітному будинку в районі Арбату, у Філіпповському провулку, де в тому ж під'їзді є дві квартири у Кіркорова. Це житло артистці подарував її колишній зять Руслан Байсаров. Там Пугачова влаштувалася після розлучення з Кіркоровим. Але перед від'їздом із Росії зірка вирішила, що заповідає цю квартиру своєму онуку Дені Байсарову. Є у співачки ще й дача на Істрі. Будівництво Примадонна розпочала наприкінці 80-х. Триповерховий будинок площею 1000 квадратних метрів з басейном та розкішною обстановкою розташований на ділянці 50 соток.

За домом доглядає помічниця Пугачової Олена. Вона там і хатня робітниця, і кухар. Жінка вже багато років безвиїзно живе на дачі зірки, допомагає у побуті старшому онуку Пугачову Микиті Преснякову. Саме Микиті артистка вирішила заповідати дачу. До речі, кілька років тому співачка купила для онука подарунком на весілля шикарні апартаменти на Луб'янці.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: