Стало відомо, коли відбудеться церемонія YUNA-2023

фото з відкритих джерел

Учасники гурту «Скрябін» під час свого виступу пригадають міста, які постраждали через агресію країни-терористки

16 червня у Києві відбудеться 12-та церемонія музичної премії YUNA. Організатори обрали гасло «Пісні незламної України» як ключове цього року. На сцені Жовтневого палацу виступатимуть: «Без Обмежень», KOLA, Енджі Крейда, Євген Хмара, KARTA SVITU, Chico & Qatoshi, Олександр Пономарьов та Михайло Хома.

«Всі згадані артисти виконають пісні, які стали важливими для України у 2022 році, і з якими вони або виграли нагороди YUNA 2023, або стали номінантами. Окрім того, спеціальними гостями шоу стане гурт TVORCHI, який цього року представляли Україну на конкурсі Євробачення-2023 у Ліверпулі та посіли почесне 6-те місце. Також виступить традиційна спеціальна гостя церемоній YUNA – співачка KAMALIYA», – йдеться на сайті премії YUNA.

Стало відомо, коли відбудеться церемонія YUNA-2023 фото 1

Окрім цього, глядачі побачать особливий номер. Гурт «Скрябін» із солістом Yurcash виконають оригінальну версію пісні «Місця щасливих людей». У приспіві музиканти пригадають про міста, які найбільше потерпають від війни.

Організатори заходу додали, що цікавою частиною церемонії YUNA 2023 стане вручення спецнагород. Премії отримають українські артисти, які яскраво проявили себе протягом 2022 року у творчому або громадянському аспектах після початку повномасштабної війни. Імена цих виконавців триматимуться у секреті до самої події.

Нагадаємо, що 18 квітня оргкомітет Національної щорічної премії YUNA назвав 12 пісень-переможниць. Відомо, що нагороду отримують артисти, які зробили вагомий внесок у розвиток української культури. Журі розглядає 100 найпопулярніших і обговорюваних композицій за рік, після чого обираються найкращі треки.

Додамо, що міністр закордонних справ Дмитро Кулеба вручив спеціальну подяку дівчинці Софії Самолюк, яка відмовилась виступати на пісенному фестивалі в Сан-Ремо через присутність там представників РФ. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: