Стало відомо, хто очолив рейтинг найпопулярніших зірок по запитам у Google

Ембер Херд та Джонні Депп голосно судилися увесь рік
фото з відкритих джерел

Найчастіше запитували в пошуковій системі Google в 2022 році ім'я акторки Ембер Херд

Видання The New York Post опублікувало рейтинг зірок, яких інтернет-користувачі найчастіше запитували в пошуковій системі Google в 2022 році. Список, складений на дослідженні голлівудського видання CelebTattle, очолила акторка Ембер Херд.

У США інформацію про неї шукали в середньому 5,6 млн разів на місяць. Другий рядок рейтингу з 5,5 млн пошукових запитів на місяць зайняв ексчоловік акторки Джонні Депп. Неважко припустити, що це пов'язано з судовою розглядом між колишнім подружжям, яке привернула багато уваги громадськості у першій половині року. Нагадаємо, що Ембер визнали винною у наклепі та зобов'язали виплатити Джонні грошову компенсацію у розмірі 15 млн доларів.

Третє місце за популярністю згідно з пошуковими трендами посіла королева Великобританії Єлизавета II (4,3 млн запитів на місяць). Цього року весь світ відзначав 70-річчя від дня вступу Єлизавети II на престол, проте за радісною подією прийшло сумна – у вересні королеви не стало, і на престол зійшов її старший син Чарльз.

На четвертому рядку розташувався гравець в американський футбол Том Бреді (4,06 млн запитів на місяць), чиє розлучення з моделлю Жизель Бундхен також стало однією з обговорюваних тем року. П'яте і шосте місця дісталися Кім Кардаш'ян (3,4 млн. запитів на місяць) та її екс-бойфренду Піту Девідсону (3,2 млн. запитів на місяць) – своїм яскравим романом ця пара наробила багато шуму в пресі.

Завершують десятку найпопулярніших зірок новий власник Twitter Ілон Маск (3,19 млн запитів), автор найвідомішої ляпаса Голлівуду Вілл Сміт (3,15 млн запитів), зірка «Дуже дивних справ» Міллі Боббі Браун (2,78 млн запитів) та зірка «Ейфорії» Зендая (2,71 млн запитів).

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: