Стала відома справжня причина скасування зйомок фільму про Мадонну

Фільм на невизначений термін поклали на полицю
фото з відкритих джерел

Виробництво заморозили через скандальну поведінку співачки

Днями стало відомо про припинення зйомок біографічного фільму про Мадонну з Джулією Гарнер у головній ролі. Тоді причиною таких змін пояснили зайнятостю артистки, мовляв,  співачка не могла працювати над проектом через світове турне. Однак джерела з Universal Pictures розповіли The Sun, що виробництво заморозили через скандальну поведінку Мадонни.

За словами інсайдерів видання, керівники студії були спантеличені тим, що поп-діва хотіла жорстко контролювати процес зйомок, беручи участь у написанні сценарію та процесі кастингу, при цьому весь свій час вона витрачала на суперечливі публікації в інстаграмі. Поведінка Мадонни в мережі неодноразово ставала предметом гарячих обговорень. Співачка викладала відверті фото та незвичайні відео – в одному з них вона, наприклад, пила воду з собачої миски. У босів Universal це викликало подив.

«Мадонна дискредитувала себе дивною поведінкою у соцмережах під час знімального процесу, – йдеться у виданні. – Вона підписала контракт, і це мало стати знаком, що настав час припинити клоунаду, перестати полювати за лайками і сісти за роботу над картиною, щоб вона вийшла пристойною».

Також багато людей, які мають відношення до фільму, говорили про те, що з Мадонною було дуже важко працювати. Так, вона не згодилася працювати з кількома сценаристами, включаючи володарку премії «Оскар» за фільм «Джуно» Діабло Коді, та влаштувала виснажливий багатогодинний процес прослуховування для актрис (на головну роль претендували такі зірки як Сідні Суїні та Флоренс П'ю).

Зрештою фільм на невизначений термін поклали на полицю. Про те, що Студія Universal випустить біографічну картину про Мадонну, режисерське крісло якої займе сама співачка, стало відомо два роки тому. При цьому Мадонна не мала грати у фільмі саму себе, а натомість на головну роль планували знайти молоду актрису. Фільм мав розповісти історію сходження Мадонни на вершини музичних чартів і перетворення на ікону стилю, яка змогла стати найпопулярнішою артисткою за всю історію (335 мільйонів платівок по всьому світу).

Читайте також: У соцмережах з'явилося відео, на якому мати Піке виховує Шакіру

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: