Співаку Левицькому прийшла повістка через вісім років після його загибелі

фото з відкритих джерел

Ймовірно, згодом з'являться офіційні пояснення стосовно того, чому трапилася ця помилка

У Львові прийшла повістка співакові Владіславу Левицькому, який загинув у автомобільній аварії ще у 2015 році. Водночас у ТЦК констатували, що з'ясують причини цього інциденту.

Зауважимо, що Владіслав це не справжнє, а сценічне ім'я Левицького. У паспорті він записаний як Василь Ярославович, та саме на це ім'я прийшла повістка, про що повідомила користувачка фейсбуку Мар'яна Волошин.

«І мертвим, і живим, і ненародженим… Цікаво, чим члени Шевченківського РЦК і СП займаються на роботі разом зі своїм ВО керівником? Перепрошую, але складається враження, що одне дурне пише, друге ставить свій підпис і печатку, і нікому нема справи до того – що там», – обурилася Мар'яна Волошин.

24 Канал спробував з'ясувати, як так могло статися. Представник територіального центру комплектації Юрій Синюшко констатував, що причини цього незабаром з'ясують. Ймовірно, згодом з'являться офіційні пояснення стосовно того, чому трапилася ця помилка.

Левицький став відомим в 2006 році, коли виграв музичний поєдинок в телешоу Ігоря Кондратюка «Караоке на Майдані», пізніше він став фіналістом сьомого сезону популярного телепроекту «Шанс». Улітку 2008 року співак посів третє місце на Міжнародному фестивалі мистецтв «Слов'янський базар». А вже у 2009 році Левицький став лауреатом юрмальського музичного конкурсу молодих виконавців – «Нова хвиля». Два роки поспіль – 2010 та 2011 – Левицький ставав фіналістом Національного відбору на конкурс «Євробачення». Проте на конкурсну сцену співак так і не потрапив. Паралельно із сольною кар'єрою працював фронтменом у власному гурті та співпрацював із проектом Bald Bros. Саме цей проект посідав перші місця у європейських музичних чартах, у його рамках створювали яскраву танцювальну музику. У 2015 році з'явився кліп на пісню «Тільки чекай», який співак присвятив війні в Україні.

Левицький загинув 3 липня 2015 року в ДТП поблизу села Велика Ольшаниця Львівської області. Унаслідок зіткнення машини співака з вантажівкою, співак, його сестра та племінниця загинули на місці.

Читайте також: Це була помилка. Ольга Фреймут вразила подробицями життя в Лондоні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: