Співачка Камінська грубо відповіла шанувальникам, чому живе за кордоном

Камінська порадила підписникам не порівнювати її життя зі своїм
фото з відкритих джерел

Артистка пафосно заявила, що «заробила за 15 років ротом, щоб діти зараз не чули сирен»

Колишня солістка групи «НеАнгели» Слава Камінська на своїй сторінці в соцмережі різко відповіла шанувальникам на запитання, чому виїхала з України.

«Я не хотіла їхати  із моєї улюбленої країни, де у мене було все і навіть більше. Але я повторююсь (нехай це звучить, як виправдання), цього вимагав соціум. Я обіср#лась, коли почалася війна, не менше, ніж ви всі. Але знаєте я заробила за 15 років (ротом), щоб мої діти зараз не чули сирен», – написала Слава.

«Так, я заробила завдяки Нікітіну і Віці, і величезній команді, за що я вдячна, навіть, коли несу нісенітницю скривдженої, але ми всі працювали. Я це визнаю. Я пропустила всі дні народження батьків, чоловіка, дітей і навіть смерть батька, бо працювала, гарувала, як тато Карло. Щоб мій син, наприклад, зараз не плакав від звуку оси, тому що вона на його думку, дзижчить, як літак, що прилітає, щоб убити нас. Я не для того жирнішала на 25 кг і ходила жирна і психічно нестабільна два роки, як слон, щоб вислуховувати це ось все. Я люблю своїх дітей і поки що можу дозволити їм трохи інше життя, нехай воно їм навіть не зовсім подобається», – продовжила Камінська.

Артистка порадила підписникам не порівнювати її життя зі своїм, та зазначила, що вона має право не працювати. Раніше «Главком» писав, що чоловік Камінської, відомий пластичний хірург Едгар Камінський приїхав провідати дітей в Нідерланди на нарвався на хейт своїх підписників. Українки йому пишуть, що теж мають дітей, які змушені перебувати за кордоном, але їх батьки не мають дозволу приїхати до синів та дочок.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: