Співачка, яка представляла на Євробаченні Польщу, відповіла на чутки, що брат підтримує Росію

фото з відкритих джерел

Виконавиця запевняє, що її родина ніколи не підтримувала агресію проти України

Співачка Бланка, яка цьогоріч представляла на Євробаченні Польщу, прокоментувала чутки, що її брат на своїй сторінці в соцмережі викладав проросійські пости.

«З великим сумом читаю новини, які дійшли до мене сьогодні. Деякі ЗМІ в Україні звинувачують мого брата в нібито підтримці проросійської діяльності. Хочу однозначно наголосити, що категорично не згодна з цією інформацією. Коли пишу це, плачу від смутку. Ніколи в житті мені не приходило в голову, що я буду пов’язана з чимось зовсім відмінним від того, що в моєму серці і в моїх поглядах. Я завжди і навіки всім серцем з українським народом. Я підтримувала вас із самого початку. Я, як і вся моя родина, живу солідарно зі стражданнями українського народу, який потерпає від звірських атак. Ми ніколи не підтримували і не підтримуємо агресію проти України. Те, з чим ЗМІ намагаються пов’язати мене, є абсурдним, розходиться з правдою і змушує мене відчувати такий біль, якого я ніколи раніше не відчувала», – йдеться в повідомленні співачки.

«Я сповнена співчуття, любові та підтримки українського народу, який мужньо бореться. Сподіваюся, що зможу якомога швидше відвідати вашу прекрасну країну та виступити у вільній Україні. Я підтримувала і буду підтримувати вільну Україну», – додала виконавиця.

Нагадаємо, про те, що рідний брат співачки Бланки підтримує Росію у війні з Україною повідомили в соцмережі польські єврофани, які були проти, щоб співачка їхала на пісенний конкурс.

Раніше «Главком» писав, що співачка, яка представляє на Євробаченні Естонію, виступала в окупованому Криму з Миколою Басковим. На ютуб можна знайти відео запису спільного виступу співачки з російським співаком, який підтримує війну в Україні.

Читайте також: Ірина Федишин втрапила в скандал з благодійним концертом у Лондоні: стала жертвою шахрая

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: