Собчак, яка втекла з Росії, вперше вийшла на зв'язок і заявила, що «у великій біді»

Собчак впевнена, що її ненавидять просто за те, що вона «ні в чиїйсь тусовці»
фото з відкритих джерел

Собчак жаліється, що злостивці поширюють про неї небилиці

Опальна російська журналістка та блогер Ксенія Собчак, яка нещодавно втікла з Росії через ймовірність арешту, у своєму телеграм-каналі прокоментувала ситуацію, що склалася навколо неї.

«У мене тільки одне питання до всіх поважних і рукостислих, хто з такою насолодою зараз бере участь у цькуванні мене і моєї команди: а чим ви, панове, відрізняєтеся від тих, кого ненавидите? Може бути, нічим?»  –  написала Собчак. Журналістка мала на увазі відомих росіян, які мають в Росії статус іноагентів, але зневажливо відгукуються про неї. «Що буде далі? Ти опублікуєш слізний збір «на лікування смертельно хворої Собчак» і даси всім свій номер картки?» – звернулася Собчак до одного з них. Вона впевнена, що її ненавидять просто за те, що вона «ні в чиїйсь тусовці».

Вона закликала тих, хто «змагається в дотепності, припущеннях, теоріях змови», згадати про те, що «два молоді хлопці можуть сісти на строк до 15 років» – очевидно, маючи на увазі затриманих колег Суханова та екс-головного редактора журналу Tatler Аріана Романовського.

Собчак жаліється, що злостивці поширюють небилиці про її маму Людмилу Нарусову. «Господи, як же ви всі ненавидите мене... Як же вам подобається рвати мене на частини. І як же я зневажаю вас за те, які ви дрібні і дріб'язкові. Так, я в біді. Мабуть, у великій біді. якщо це подарувало вам посмішку цього похмурого вечора», – звернулася Ксенія до заздрісників.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: