Скрипка розповів, що думає про чоловіків, які виїжджають за кордон

Український співак, музикант та лідер гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка
фото скріншот відео

Музикант зазначив, що в Україні йде важка війна, але не настільки масштабна, щоб були потрібні 100% чоловіків

Український співак, музикант та лідер гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка розповів про виїзд чоловіків за кордон під час повномасштабного вторгнення. Про це співак висловився в інтерв'ю «Пряма червона».

Музикант зазначив, що в Україні йде важка війна, але не настільки масштабна, щоб були потрібні 100% чоловіків.

«Якщо чувак хоче втекти, і він не мотивований, то який з нього вояка буде? Потрібно зробити систему, щоб він не військкомату чи прикордоннику платив, а нехай робить донат і може виїжджати», – каже Скрипка.

Музикант стверджує, що українцям потрібно давати можливість працювати.

«Хто хоче виїхати, то нехай. А хто залишився – давати їм можливість працювати. Після кожної війни суспільство процвітає. Йде оновлення, мотивація все відбудувати», – розповідає співак.

Нагадаємо, що раніше український музикант Олег Скрипка долучився до фестивалю, який відбувся в Чорногорії і був організований російською продюсеркою Марією Сьомушкіною.

Організатори фестивалю Music Saves the World описують його як «глобальний благодійний музичний марафон». Раніше подія мала назву «Садиба Jazz»(«Усадьба Jazz») і проводилася в різних містах Росії, таких як Москва, Санкт-Петербург, Сочі, Казань, Єкатеринбург та Воронеж, до 2019 року.

Читайте також: «А фемінізм – це жіночий егоїзм»: Олег Скрипка зробив скандальну заяву

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: