Скандальний концерт Лободи у Відні: співачка запрошує відвідати хоч безплатно

Співачка запрошує на свій віденський концерт безкоштовно
фото: loboda.fridayticket.com

Співачка Лобода намагається врегулювати конфлікт з українськими активістами в Австрії 

Співачка Світлана Лобода втрапила у черговий скандал. Після того, як Лобода пригрозила українським активістам за критику її громадянської позиції судовими позовами, вона раптово запросила їх відвідати свій концерт безкоштовно. Про це повідомляє керівник української організації «Мрія» у Відні Андрій Каріоті.

Після оприлюднення деталей скандалу стало відомо, що Лобода вирішила роздати квитки безплатно, аби хоч когось заманити на свій захід. Проте її агенти позиціонують це як великий благодійний концерт, а частина отриманих коштів відправиться на відбудову Ірпеня, рідного міста співачки.

«А тепер вам шоу, коли білети не купили. Свєта вирішила зірвати «благодійний джекпот» і не позоритися з 20 глядачами у величезному залі. А запросити всіх «бесплатна», щоб зробити вигляд жертводавця», – обурюється активіст.

Скандальний концерт Лободи у Відні: співачка запрошує відвідати хоч безплатно фото 1
фото: Андрій Каріоті

Активіст прикріпив скріншот вже замовлених місць на концерт співачки та зазначив, що зарезервованих місць значно менше, ніж вільних.

Скандальний концерт Лободи у Відні: співачка запрошує відвідати хоч безплатно фото 2
фото: Андрій Каріоті

У такому вчинку співачки вбачають лише намагання «зам’яти» скандал та не роздувати конфлікт, а не щире бажання допомогти українцям.

Нагадаємо, що співачка Світлана Лобода, яка помітила російську агресію лише після повномасштабного вторгнення у 2022 році, погрожує українським активістам у Відні судовими позовами за те, що ті нагадали її про її позицію всі ці роки. Усі роки російської окупації Криму та Донбасу, співачка продовжувала давати концерти в Росії та розважати росіян.

Після повномасштабного вторгнення, співачка на перший погляду зайняла позицію України, втім продовжує давати інтерв’ю російським «журналістам», стверджуючи, що це українці ті, хто має бути милосердними, а агресія РФ проти України – це «брат іде на брата».

Українські активісти, в свою чергу, закликають організаторів відмінити концерт співачки через її позицію щодо війни в Україні всі 9 років. Керівник української організації «Мрія» у Відні Андрій Каріоті прокоментував інцидент та зазначив, що активісти нагадали власникам приміщення, де мав пройти виступ співачки, що вона декілька років виступала у Росії.

Читайте також: Данилко взявся за Лободу: Вона допомагає, а що тут за геройство? І я допомагаю, просто не знімаю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: