Скандальна блогерка Софія Стужук народила четверту дитину в басейні

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Раніше блогерка-мільйонниця бідкалася, що наречений не хоче з нею одружуватися

Скандальна українська блогерка Софія Стужук, яка досі не засудила російське вторгнення в Україну, народила четверту дитину в басейні.

Стужук показала фото новонародженої дівчинки в своєму телеграм. «О 3:55 до нас прийшла Васенька. Одночасно мої найшвидші і найлегші пологи, і  найнезрозуміліші якісь вийшли. Пізніше розповім, поки відпочиваю і продовжую вмирати від триваючих переймів», – написала блогерка.

Стужук – фанатка домашніх пологів. Тільки одна її дитина (син Давид) з'явилася на світ в пологовому будинку. Двох дочок (Лоліту і Олівію) вона народжувала вдома. Третю дочку, яка з'явилася на світ сьогодні, вона народила в басейні.

Раніше «Главком» писав, що Стужук жалілася в соцмережі, що її наречений передумав одружуватися. За словами Стужук, вона з коханим мала розписатися в Латвії, де вона нині мешкає з трьома дітьми від попередньго шлюбу. Але, коли приїхали до місця реєстрації, у чоловіка зіпсувався настрій. Закохані посварилися. Софія бідкалася, що причина суперечки в тому, що бойфренд нібито не хоче одружитися з жінкою, яка носить прізвище попереднього чоловіка, відомого блогера, який помер від коронавірусу Дмитра Стужука. 

Однак багато хто з підписників блогерки підозрював, що мильна опера, яку розіграла блогерка – підставна, для того, щоб «годувати» шанувальників контентом, який будуть обговорювати. Стужук нагадали, як нещодавно вона інсценувала напад незнайомців з «коктейлями Молотова» на будинок, який знімає у Ризі.

Раніше блогерка оскандалилася дописом в соцмережі, коли окупанти черговий раз обстріляли українські міста. Стужук написала дивний пост, що це сталося через те, що українці раділи влучанню по Кримському мосту.

Читайте також: Відомі українці викладають пости на честь загиблого військового, якого розстріляли росіяни

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: