Я технічний ідіот. Шерон Стоун розплакалася, розповідаючи, як втратила половину статків

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Ймовірно це сталося через крах американського банку Silicon Valley Bank

Шерон Стоун розповіла, що втратила половину своїх статків, ймовірно, через крах американського банку Silicon Valley Bank. Про це пише видання Page Six.

Зірка «Основного інстинкту» приймала нагороду за мужність під час збору коштів Фонду дослідження раку жінок (WCRF) і там зробила заяву, що їй потрібна сміливість, щоб зробити пожертву, враховуючи крах банку. «Я технічний ідіот, але я можу виписати чортів чек», – сказала вона зі сцени. «Я щойно втратила половину своїх грошей через цю банківську справу, але це не означає, що мене тут немає», – додала акторка і розплакалася.

Хоча Стоун не розповіла про яку саме банківську справу йдеться, однак її емоційна промова пролунала невдовзі після краху банку SVB. Нагадаємо, департамент фінансового захисту та інновацій Каліфорнії раптово закрив SVB минулого тижня, невдовзі після того, як банк оприлюднив інформацію про те, що він отримав 1,8 мільярда доларів США від розпродажу своїх облігацій на суму 21 мільярд доларів. Пізніше президент Байден запевнив американців, що банківська система безпечна.

До слова, у багатьох зірок і бізнесменів були відкриті рахунки в SVB. Федеральна влада пообіцяла вмішатися і гарантувати всі депозити. Так що, можливо, питання ще вирішиться, і Шерон Стоун рано плакати.

Читайте також: Барак Обама літає приватним літаком голлівудського актора, дружина якого – з України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: