Шер пояснила, чому обрала бойфренда, який молодший за неї на 40 років

Шер каже, що полюбила обранця не за цифри в паспорті
фото з відкритих джерел

76-річна Шер зустрічається із 36-річним продюсером

Цієї осені Шер розсекретила нові стосунки і своїм вибором приголомшила шанувальників. Новий обранець співачки, музичний продюсер Олександр Едвардс вдвічі молодший за неї – йому 36 років. Самій Шер – 76 років. Цей факт, звичайно, викликав у громадськості безліч запитань та критики. Шер відповіла моралістам.

Легендарна співачка розповіла на шоу Келлі Кларксона, що полюбила Едварса не за рік народження: «Різниця у віці? Ну, на папері це справді виглядає досить смішно. Але в реальному житті ми чудово ладнаємо. Він приголомшливий, і я не приписую чоловікам якості, яких вони не заслуговують. Він дуже добрий, дуже розумний, дуже талановитий і справді кумедний, а ще я думаю, що він дуже гарний»

На запитання ведучої, чи хотіла б Шер повернути час назад і бути своєму коханому ровесницею, відповіла так: «Якби я не зустрічала чоловіків молодших у своєму житті, у мене б ніколи не було побачень, тому що старшим чоловікам, а у мене їх було кілька, я просто не дуже подобалася. Можливо, молодим чоловікам все одно – смішна ти чи обурлива, чи хочеш ти робити дурниці чи знаєш, що ти сильна особистість, що відбулася?».

Нагадаємо, на початку листопада 76-річна Шер потрапила в об'єктиви папараці разом із 36-річним Олександром Едвардсом. Їхню прогулянку не можна було назвати дружньою: вони виходили з ресторану, тримаючись за руки. Співачка не стала довго тримати інтригу і підтвердила, що її та музичного продюсера пов'язують не дружні чи робітничі, а романтичні стосунки. Шер опублікувала у мікроблозі знімок коханого і коротко написала: «Олександр» – і додала червоне серце наприкінці.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: