Що відомо про Катерину Лозовицьку, яка стала переможницею «Холостяка»

Як склалися стосунки Алекса та Каті після проєкту Холостяк, дізнаємося 20 січня
фото з відкритих джерел

Катя Лозовицька має дві освіти – юридичну та готельного менеджменту

«Холостяк» Алекс Топольський зробив свій вибір і у фіналі вручив обручку Каті Лозовицькій на острові Мадейра в Португалії. Так закінчився 12 сезон популярного телешоу.

Катерині Лозовицькі – 25 років, вона фотомодель. Проживає у Києві, має власне житло. З 15 років Катя працювала в Німеччині, Італії, Великій Британії та Франції. Має дві освіти – юридична в Київському лінгвістичному університеті та готельний менеджмент в Іспанії.

В Instagram Каті Лозовицької майже 200 тис. підписників. 26-річна модель ділиться знімками з відпочинку, подорожей і роботи.

На «Холостяку» Катя неодноразово згадувала про захоплення бальними танцями, якими займається з дитинства.

Сам Топольський, розповідаючи про Катю, казав, відчув з нею спокій, умиротворення, довіру та глибину, чого йому не вистачало в Америці. «Мені дуже імпонує її сім'я та її виховання. Але теплота, любов, культура, що панують у її родині, передалися і самій Каті. Вона буде прекрасною мамою, яка зможе прищепити лише найкращі цінності дитині. Її доброта лежить в основі її характеру – це мене дуже підкуповує», – зізнався Алекс.

«На початку нашого знайомства наші стосунки були туманними, – зізнався Алекс Каті у фіналі шоу. – Я не зовсім розумів, заради чого ти тут. Але водночас завжди був підкорений твоєю жіночністю, ніжністю і якоюсь недоступністю… Я чекав від тебе крок, і ти зробила його. І не один. Ми ставали ближчими, відвертішими, ріднішими. Коли я почув, яким ти бачиш наше майбутнє, я відчув істинне бажання наших стосунків. У моєму серці зазвучало ім’я. Пам’ятаєш, я казав, що вже забув, що таке закоханість? Тепер я знаю, що це! Це те, що я відчуваю до тебе. І я вірю, що це почуття взаємне. Воно зробить наше майбутнє щасливим. Катя, я хочу бути з тобою».

Як склалися стосунки Алекса та Каті після проєкту Холостяк, дізнаємося вже у пост-шоу 20 січня.

Читайте також: Українці посварилися через вечірню сукню Вікторії Апанасенко для «Міс Всесвіт-2022»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: