Ще одна відома російська телеведуча оголосила, що готова їхати воювати проти українців

Дана Борисова шукає на чому безкоштовно попіаритися
фото з відкритих джерел

Раніше про таке заявляла друга телеведуча – Лера Кудрявцева

Російська телеведуча Дана Борисова готова йти воювати з українцями. Про це ура-патріотка оголосила у соцмережах. Горе-блондинка, яка затято підтримує кремлівську політику, нагадала своїм шанувальникм, що колись вела передачу «Армійський магазин» та впевнена, що отриманий там досвід стане в нагоді. Телеведуча каже, що військовозобов'язаною вона не була, але «літала на винищувачах та побувала на авіаносці».

«Задумалася над тим, щоби піти служити. Я вела військову передачу, знаю, як цих хлопців підтримати, що сказати. Як журналіст зможу принести користь. Чесно, у мене ця ідея вже давно, вона мені навіть сниться, – на повному серйозі розмірковує Борисова. – На передову мене, звичайно, не пустять, мабуть. Але якщо буде ситуація, коли оголосять загальну мобілізацію, то я візьму автомат».

Борисова каже, що мріяла приєднатися до окупантів  ще в лютому. Але від здійснення цього плану її зупиняє одна річ: у неї немає близької людини, яка б взяла на себе турботу про її 15-річну дочку.

Підписники телеведучої не вірять, що вона пише ці слова щиро, мовляв, просто хоче привернути увагу до своєї персони. Останнім часом справи у Борисової йдуть настільки погано, що вона на своїй сторінці в соцмережі звернулася до шанувальників із проханням допомогти з грошима. «Просити ніяково – вперше таке роблю. Якщо є можливість, скиньте просто по 100 рублів. Ніяк не виводжу, а зйомок не буде ще довго». Борисова, яка раніше була дуже популярною телеведучою, нині заробляє так званим експертом на різних сміттєвих телешоу – на кшталт «Пусть говорят».

Пізніше 46-річна Борисова повідомила, що зібрала трохи грошей: «Я заробила не мільйони – зібрала 25 тисяч рублів. Цієї суми вистачає на те, що мені було необхідно. Багато хто надсилав по сім, по десять рублів – так, ось такі ось гроші. Але такі добрі слова писали! Я не розумію, а чому треба соромитись, коли немає роботи. А в полі я працювати, звичайно, не піду, бо маю вищу освіту. І ще я вірю, що скоро розпочнеться новий сезон, і все в нас буде гаразд».

Раніше «Главком» писав, що російська телеведуча Лера Кудрявцева зголосилася йти на фронт.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: