Шакіру запідозрили у романі з голлівудською знаменитістю

фото з відкритих джерел

Розставання із футболістом Жераром Піке після 11 років стосунків було болючим

Співачку Шакіру помітили на гонці «Формули-1» у Майамі з голлівудською знаменитістю Томом Крузом. Вони ні від кого не ховалися, вільно спілкувалися один з одним та із задоволенням позували перед фотографами. Через це багато інтернет-користувачів вважають, що вони просто провели разом час як друзі.

За однією з версій, співачка з'явилася на публіці із зіркою Голлівуду, щоб помститися колишньому коханому – футболісту Жерару Піке. Розставання з ним після 11 років стосунків було болючим для Шакіри та супроводжувалося безліччю скандалів. Зрештою Шакіра вирішила почати нове життя та переїхала з Барселони до Майамі разом з двома синами.

Незадовго до появи на перегонах із Томом Крузом співачка отримала нагороду «Жінка року Billboard» на заході Latin Women in Music («Латинські жінки в музиці»). Там вона знову опосередковано висловилася про Жерара Піка і те, як на неї вплинули його зради: «Яка жінка хоча б раз у житті не забувала про себе, тому що шукала уваги і кохання іншої людини? Зі мною це траплялося, і не одного разу. Але приходить час, коли тобі більше не потрібен хтось, щоб приймати і любити себе такою, яка ти є. Тоді ти починаєш шукати себе, а не когось, бажання бути справжньою приходить на зміну бажанню бути ідеальною, а замість очікування вірності від когось ти вирішуєш бути вірною самій собі».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: