Шакіру та Жерара Піке помітили на зустрічі з адвокатами у Барселоні: фото та подробиці

Шакіра з чоловіком та дітьми
фото з відкритих джерел

Приводом стали розбіжності Шакіри та Піке після розставання: вони обговорюють питання опіки над дітьми

Шакіра та її колишній коханий Жерар Піке потрапили до об'єктивів фотографів у Барселоні  – знаменитості зустрілися з юристами. Як припустили репортери, приводом стали розбіжності Шакіри та Піке після розставання: вони обговорюють питання опіки над дітьми.

Відомо, що співачка збирається отримати повну опіку над двома їхніми спільними дітьми та виїхати з ними до США. Піке готовий піти на це в тому випадку, якщо Шакіра погасить його борг у 400 тисяч доларів і щорічно оплачуватиме йому п'ять перельотів першим класом у США з Іспанії та назад, щоб він міг бачитися з дітьми.

Шакіра та Жерар Піке оголосили про розлучення цього літа. Причиною, як повідомляли західні ЗМІ, стали зради футболіста: його часто бачили у клубах із різними жінками. Джерела з оточення Піке стверджували, що після розриву з Шакірою він страждав і переживав не найкращі часи. При цьому незабаром після розлучення зі співачкою він закрутив роман із 23-річною Кларою Чіа, яка працює в його компанії та займається організацією заходів.

З чуток, футболіст уже представив дівчину своїм батькам та друзям. Крім того, багато хто вважає, що саме через Клару Піке і розлучився з Шакірою. Інсайдери повідомляють, що це дуже розлютило Шакіру, оскільки у них був договір не з'являтися на публіці з новими партнерами раніше, ніж через рік після розриву. Кажуть, співачка хоче помститися йому та зруйнувати його кар'єру.

Зради Піке та його новий роман викликали гнів шанувальників Шакіри: футболіста почали цькувати у соцмережах, і навіть на футбольному матчі фанати скандували ім'я співачки.

Шакіра та Жерар Піке були разом 11 років. Офіційно у шлюбі вони не перебували. У них два сини: дев'ятирічний Мілан та семирічний Сашко.

Читайте также:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: