Російську артистку, яка виступає проти війни в Україні, вирізали з фільму

Зникнення співачки з фільму викликало обурення шанувальників
фото з відкритих джерел

Олена Темнікова виїхала з Росії в Португалію

Російську співачку Олену Темникову вирізали з документального фільму про «Фабрику зірок», у якій вона брала участь. У фільмі, який показали на одному із російських топ-телеканалів, зображення співачки заблюрили, а згадку про неї вирізали.

Темнікова взяла участь у другому сезоні шоу, посіла третє місце, а пізніше увійшла до складу групи Serebrо. ЗМІ припускають, що вилучення Темникової пов'язане з політичною позицією співачки, яка минулого року разом із сім'єю перебралася з Росії до Португалії та публічно виступає проти війни в Україні.

Зникнення співачки з фільму викликало обурення шанувальників Темникової, деякі з них заявили, що дивилися фільм (а деякі й саму «Фабрику зірок») саме через неї. Ситуацію прокоментував директор співачки Табріз Шахіді, який заявив, що про вилучення йому нічого не відомо, але Темникову це мало турбує. «Олена – великий артист і не потребує невиразних згадок, а ми не звертаємо уваги на цензуру, пов'язану з інтригами. Тільки час покаже, хто справжній сильний артист, а хто наполягає на тому, щоб вирізати із програм конкурентів, щоб раптом не з'явилися згадки», – заявив він.

На самому початку вторгнення Росії в Україну Темнікова висловилася проти війни, а пізніше в інтерв'ю назвала те, що відбувається в РФ «катастрофою». Про її еміграцію з Росії стало відомо у серпні минулого року.

Читайте також: Дружина відомого українського музиканта засвітилася на Московському кінофестивалі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: